Informatie of Advies? Bel: 0900 - 23 333 67 (10 ct. p/m)
Stof & kleur
mogelijkheden


Het beste
slaapadvies!


Veilig en vertrouwd
online winkelen


Over ons

StijlvolSlapen.nl is de online specialist op het gebied van stijlvolle boxsprings en slaapkamerproducten. Bij iedere boxspring kan worden gekozen uit mooie en stijlvolle stoffen en kleuren.

Bij StijlvolSlapen.nl kies u uw eigen slaapkamerstijl. Gaat u voor Klassiek & Stijlvol, Modern & Stijlvol, Trendy & Stijlvol, Stoer & Stijlvol of Romatisch & Stijlvol. Voor ieder een eigen stijl.

De boxsprings van StijlvolSlapen.nl zijn er in vlakke en verstelbare uitvoeringen, zijn in diverse maten leverbaar en zijn te combineren met verschillende accessoires. Comfort, kwaliteit en een luxe uitstraling voor een eerlijke prijs zijn eigenschappen waar de boxsprings van StijlvolSlapen.nl aan voldoen.

Heeft u vragen over een product of wilt u worden geadviseerd bij de aankoop van een bepaald artikel? Onze beddenspecialisten staan  voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een deskundig advies. Gedurende de openingstijden kunt u voor al uw vragen ook telefonisch bij ons terecht.

Uiteraard kunt u ook per e-mail contact met ons opnemen. Uiterlijk binnen 24 uur krijgt u van ons een reactie. Heeft u speciale wensen of staat het product dat u zoekt niet in onze webshop? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Wilt u producten in het echt zien of uitproberen dan bent u van harte welkom om onze shop bij eLiving op de woonboulevard in Utrecht te bezoeken.

 

 


 

 

 


StijlvolSlapen.nl
Bezoekadres:
Zeelantlaan 41
3526 AK Utrecht Woonboulevard

Postadres:
Postbus 75019
1070 AA Amsterdam
Tel.: 0900 - 23 333 67 (10 ct. p/m)
Ma: 13.00 tot 18.00 uur
Di. t/m Vr.: 10.00 tot 18.00 uur, Do.: tot 21.00 uur
Za.: 10.00 tot 17.00 uur

StijlvolSlapen.nl is een onderdeel van e-Bedding B.V.